HEIDENHAIN servicepartner

Vi är din auktoriserade serviceverkstad för HEIDENHAIN-system

Auktoriserad service & reparation på HEIDENHAIN 

VEMU är stolt samarbetspartner med HEIDENHAIN och erbjuder expertis inom felsökning och reparationer, både på uppdrag från HEIDENHAIN och för våra egna kunder. Vårt dedikerade team utför noggranna kontrollmätningar av mätsystem med PWM och tar hand om reparationer av mätskalor för att säkerställa optimal prestanda. Vi använder avancerad KGM-teknik för att genomföra precisionstest av maskinens axlar. Dessutom tar vi hand om installationen av mätprobar för detalj- och verktygsinmätning samt erbjuder försäljning av HEIDENHAIN original reservdelar. Med vårt engagemang och expertis strävar vi efter att erbjuda högkvalitativ service och support. 

Heidenhain TNC7 styrsystem

Kontakta oss för

Kort om HEIDENHAIN

HEIDENHAIN är en ledande global leverantör av precisionsmätteknik och digitala styr- och reglersystem för verktygsmaskiner. Företaget grundades 1889 och har sedan dess etablerat sig som en pålitlig partner inom industriell automation och digitalisering.

HEIDENHAIN omfattande produktutbud inkluderar linjära och roterande givare, digitala avläsare, CNC-styrningar och TNC-styrenheter för verktygsmaskiner. Deras avancerade mätteknik möjliggör hög precision och tillförlitlighet i produktionsprocesser.

Genom att erbjuda innovativa lösningar för mätning och styrning bidrar HEIDENHAIN till ökad effektivitet och kvalitet inom tillverkningsindustrin. Deras teknik används över olika branscher, inklusive metallbearbetning, medicinteknik, elektronik och fordonsindustrin. HEIDENHAINS dedikation till teknologisk framsteg och högkvalitativa produkter gör dem till en förtroendefull partner för företag som strävar efter topprestanda och precision i sina produktionsprocesser.

Kontakta oss

Vad undrar du över? Välj nedan: