Service & reservdelar

Vi har lösningar för dina verkstadsrelaterade problem!

Dessa reservdelar kan ni förvänta er!
Reservdelar

Vi har reservdelarna till din ABENE

Vi har sedan hösten 2020 tagit över samtliga reservdelar från ABENE Machine AB till vår verkstad i Ulricehamn då vi numera är stolta innehavare av varumärket ABENE. Ett annat välkänt företag som vi representerar är danska Jakobsen som har en mycket lång tradition att bygga planslipmaskiner av hög kvalité. Förutom det har vi ett stort lager av nya och begagnade reservdelar och komponenter för industrin.

I egen verkstad och i fält

I vår egen verkstad eller ute på fält kan vi utföra det mesta som krävs för att få en väl fungerande maskin. Exempel på vad som oftast utförs i vår verkstad är renovering och optimering av spindlar, växellådor och drivna verktyg.

Här reparerar vi delar i vår egna verkstad!

Vi utför även flytt av maskiner, geometriska uppmätningar och riktning av maskingeometri

Här flyttar vi en maskin åt en kund!
Flytt av maskiner

En säker flytt med rätt verktyg

Med hjälp av rätt utrustning flyttar vi på ett säkert sätt maskiner upp till ca 30 ton. Det är inte ovanligt att vi får i uppdrag att flytta en hel verkstad då vi kan ta helheten för projektet med allt det innebär.

Geometrisk uppmätning och riktning:

Geometriska uppmätningar och riktningar av maskingeometri:

Hos oss finns kunskapen och utrustningen för att rikta din svarv, fräs eller planslip. Efter avslutad uppritning lämnas protokoll.

Montering och kalibrering av flyttad maskin!

Sedan början av 2022 representerar vi den väletablerade fräsmaskintillverkaren Gruppo parpas!

Företaget är väl etablerat hos allt från enmansföretag till internationella fordonstillverkare. Ofta får vi förtroendet att sköta underhåll och reparationer på hela maskinparken oavsett märke och modell.