Verktygsmaskiner

verktygsmaskiner från erkända tillverkare

Våra leverantörer 

Vi är stolta över att kunna erbjuda kvalitativa verktygsmaskiner från pålitliga leverantörer så som Gruppo Parpas.

 

Gruppo Parpas 

Gruppo Parpas är en tillverkare av fräs- och bearbetningsmaskiner med precision. De erbjuder ett brett utbud av CNC-bearbetningscenter, inklusive portalfräsar, bäddfräsar och monoblocksmaskiner. Företaget fokuserar på banbrytande teknik och ergonomisk design, optimerad med avancerade system som Finite Element Method (FEM) för att garantera styvhet och hög precision i maskinerna. Gruppo Parpas maskiner är kända för sin effektivitet, anpassningsbarhet och pålitlighet och används över olika branscher, vilket ger hög prestanda och avancerad teknik för industriell bearbetning. 

 

 

Ona EDM 

Ona EDM är en betydande tillverkare av gnistbearbetningsutrustning (EDM) och 3D-printers. Företaget erbjuder ett brett utbud av EDM-maskiner och lösningar för skärning, formning och bearbetning av material som metaller och andra ledande material. Med över 60 års erfarenhet inom branschen strävar Ona EDM efter att leverera högprecisionssystem, inklusive trådgnist- och formsänkbearbetning, som möter behoven hos olika sektorer som verktygsmaskiner, formtillverkning och tillverkning av precisionsdelar, och erbjuder avancerad teknik för att möjliggöra noggrann och effektiv bearbetning. 

 

Vårt utbud av verktygsmaskiner 

Vårt sortiment av verktygsmaskiner på Vemu fokuserar på fräsmaskiner som täcker olika produktionsbehov. Fräsmaskinerna i vår produktlinje erbjuder hög precision och effektivitet vid bearbetning av olika material. Dessa maskiner använder roterande skärande verktyg för att avlägsna material och skapa detaljer med hög precision och komplexa ytor. Oavsett om det handlar om enkla manuella modeller eller avancerade CNC-styrda enheter, så erbjuder fräsmaskiner flexibilitet och mångsidighet för olika tillverknings- och bearbetningsbehov. De används inom många branscher som tillverkningsindustrin och metallbearbetning för att producera komponenter och detaljer för olika ändamål.

 

Vårt utbud av verktygsmaskiner 

På Vemu, strävar vi efter att tillhandahålla ett brett utbud av verktygsmaskiner för olika tillverkningsbehov. Vår produktlinje inkluderar fräsar som erbjuder hög precision och effektivitet vid bearbetning av olika material. Dessutom erbjuder vi innovativa gnistmaskiner som används för att skära och forma material genom elektrisk gnisturladdning. Förutom detta har vi också 3D-skrivare som möjliggör skapandet av komplexa objekt med hög detaljnoggrannhet och designflexibilitet. Vårt mål är att tillhandahålla pålitliga maskiner för att möta kraven och behoven inom tillverknings- och produktionssektorn. 

Fräsmaskiner 

Fräsmaskiner utgör en viktig del av verktygsmaskinerna och används för att forma och bearbeta olika material. Dessa maskiner använder roterande skärande verktyg för att avlägsna material och skapa komplexa detaljer och ytor med hög precision. Från enkla manuella modeller till avancerade CNC-styrda enheter, erbjuder fräsmaskiner flexibilitet och mångsidighet för olika tillverknings- och bearbetningsbehov. De kan användas inom flera branscher såsom tillverkningsindustrin, verkstadsindustrin och metallbearbetning för att producera komponenter, delar och detaljer för en mängd olika ändamål. 

Gnistmaskiner 

Gnistmaskiner, även kända som EDM (Electrical Discharge Machining), är avancerade verktygsmaskiner som använder elektriska urladdningar för att bearbeta metaller. Genom att generera gnistor mellan elektroder och arbetsstycket eroderar de material med extrem precision. Denna process är oumbärlig för att tillverka komplexa former och detaljer i hårda material som titan, stål och hårdmetall. Gnistring är också användbar för verktygstillverkning och skapar noggranna mönster i verktygsstål. EDM-tekniken ger hög precision och används ofta för tillverkning av verktyg, formar och precisionskomponenter inom olika branscher. 

3D-printers 

3D-skrivare är avancerade maskiner som skapar tredimensionella objekt genom att lägga skikt av material, vanligtvis plast eller metall, baserat på digitala modeller. Genom att använda olika metoder, såsom smältning av plasttrådar eller sammansättning av pulvermaterial, bygger de upp komplexa strukturer skikt för skikt. Dessa enheter möjliggör snabb prototyptillverkning, skapande av komplexa geometrier och tillverkning av specialanpassade komponenter för olika branscher. 3D-skrivare används inom medicin, tillverkning, design och prototyper för att producera modeller, detaljer och färdiga produkter på ett snabbt och effektivt sätt.