Maskiner till salu

Nya och begagnade maskiner

nytt & begagnat

Maskiner vi har i vårt sortiment

Nytt & begagnat:

Letar du efter kvalitativa begagnade verktygsmaskiner? VEMU erbjuder ett brett utbud av maskiner som passar olika industriella behov. Vi köper all typ av industriell utrustning och även hela verkstäder. Dessutom säljer vi maskiner på kunds uppdrag. Utforska vårt utbud och upptäck att vi har fler maskiner än vad som syns på vår hemsida. Vi hjälper dig att optimera din verksamhet med pålitliga, väl underhållna och kostnadseffektiva lösningar.

Begagnade verktygsmaskiner från VEMU

Begagnade verktygsmaskiner spelar en viktig roll för många företag som söker att optimera sina produktionskostnader utan att kompromissa med kvaliteten. Hos VEMU förstår vi vikten av att erbjuda maskiner som inte bara är ekonomiskt fördelaktiga utan också pålitliga och högpresterande. Vår erfarenhet och engagemang för kundnöjdhet gör oss till en pålitlig partner för alla dina behov av verktygsmaskiner.

Varför Välja Begagnade Verktygsmaskiner från VEMU?

  • Kostnadseffektivitet: Att investera i begagnade maskiner kan innebära betydande besparingar jämfört med att köpa nya. Detta är särskilt viktigt för mindre företag eller de som expanderar och behöver hålla nere kostnaderna.
  • Tillgänglighet: Begagnade maskiner finns oftast tillgängliga omedelbart, vilket innebär att du kan komma igång med produktionen utan långa leveranstider som ibland är förknippade med nya maskiner​.
  • Kvalitet och tillförlitlighet: Hos VEMU genomgår alla våra begagnade maskiner noggranna inspektioner och renoveringar för att säkerställa att de uppfyller våra höga kvalitetsstandarder. Vi garanterar att våra maskiner levererar den prestanda och pålitlighet du förväntar dig​​.
  • Brett utbud: Vårt lager inkluderar en mängd olika maskintyper, från CNC-maskiner och svarvar till fräsar och slipmaskiner. Detta gör att vi kan tillgodose olika behov och applikationer inom verkstadsindustrin​​.
  • Erfarenhet och support: Med över 60 års erfarenhet i branschen har VEMU byggt upp en djup förståelse för verktygsmaskiner och kundernas behov. Vi erbjuder inte bara maskiner utan även omfattande supporttjänster, inklusive installation, utbildning, och underhåll​​.
  • Flexibilitet: Vi arbetar märkesoberoende, vilket innebär att vi kan erbjuda maskiner från flera olika tillverkare. Detta ger oss möjlighet att hitta den perfekta lösningen för just dina specifika krav​.

Våra tjänster

Förutom försäljning av begagnade maskiner erbjuder VEMU även en rad tjänster för att stödja din verksamhet:

  • Service och underhåll: Regelbundet underhåll och snabb service säkerställer att dina maskiner fortsätter att fungera optimalt.
  • Maskininstallation: Våra experter ser till att maskinerna installeras korrekt och är redo för produktion.
  • Utbildning: Vi erbjuder utbildning för att säkerställa att din personal kan använda maskinerna effektivt.
  • Finansiering: Flexibla finansieringslösningar hjälper dig att göra smarta investeringar utan att binda upp för mycket kapital.

Att välja VEMU som din partner för begagnade verktygsmaskiner innebär att du får tillgång till högkvalitativa maskiner, omfattande support och expertrådgivning som hjälper dig att maximera din produktivitet och effektivitet. 

Sedan början av 2022 representerar vi den väletablerade fräsmaskintillverkaren Gruppo parpas!

Företaget är väl etablerat hos allt från enmansföretag till internationella fordonstillverkare. Ofta får vi förtroendet att sköta underhåll och reparationer på hela maskinparken oavsett märke och modell.